Comfortabel met vrienden weg

vakantiehuis 6 personen

Zijn de kinderen de deur uit dan kun je gezellig met vrienden op vakantie, natuurlijk wil je dan wel in een vakantiehuis 6 personen gezellig met zijn allen. In vakantiepark Hof van Zeeland is dit geen enkel probleem, met je vrienden of familie maak je er een onvergetelijke vakantie van. Maar ook wanneer je met de kinderen op vakantie wilt gaan zijn er voor jong en oud voldoende faciliteiten en activiteiten om te doen. Vervelen is geen optie welke leeftijd je ook hebt, sportief of niet sportief iedereen is welkom op het vakantiepark.

Faciliteiten op het park

Hoe comfortabel een vakantiehuis 6 personen ook is op Hof van Zeeland, je wilt ook leuke dingen ondernemen op en rondom het park. Heerlijk genieten in het subtropisch zwemparadijs en ga met je vrienden van de glijbanen af, of wanneer je sportief bent aangelegd trek je wat baantjes in het wedstrijdbad. In de omgeving kun je ook een prachtige wandeling maken in de natuur, of je huurt met je vrienden een paar fietsen om de omliggende omgeving van het park te verkennen. Waar je ook van houd of wat je ook leuk vindt, vervelen is er nooit bij.

vakantiehuis 6 personen

Bungalow van alle gemakken voorzien

Wanneer je op zoek bent naar een vakantiehuis 6 personen met veel comfort, dan kun je niet om vakantiepark Hof van Zeeland heen. De bungalows zijn voorzien van alle gemakken zoals je die thuis ook gewend bent, bij mooi weer zalig ontbijten op het terras om direct te genieten van de natuur als je wakker wordt. Rondom de bungalow kunnen kinderen spelen, want de huisjes staan lekker vrij van elkaar. Je geniet ook van de mooie natuur op het park, mooi groen om echt tot rust te komen met je vrienden of het complete gezin. Informeer ook naar de wellness bungalows.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *