Droom je van een eigen vakantiehuis? Costa Calma is the place to be!

Villa Costa Calma

Vele mensen dromen ervan om op een dag over een eigen vakantiehuisje te kunnen beschikken. Vooral als dit een heuse villa zou zijn zou je hier natuurlijk graag vaak van gebruik willen maken. Mocht je in de situatie zijn dat je de mogelijkheid hebt om zo’n villa te kopen, weet dan dat de plaats Costa Calma op het Spaanse eiland Fuerteventura een uitstekende optie is. In de volgende alinea lees je waarom een villa in Costa Calma zo de moeite waard is. Later in dit artikel melden we op welke manier je het best kunt afreizen naar Fuerteventura. 

Villa Costa Calma

Om deze redenen is Costa Calma een ideale verblijfsplek

Het plaatsje Costa Calma in het zuiden van het eiland Fuerteventura is om de volgende redenen ideaal om er je eigen vakantievilla te hebben:

  • Costa Calma is een plaats waar een echt vakantiegevoel heerst. De plaats bestaat namelijk voor een groot deel uit vakantiehuizen, hotels en vakantieresorts. 
  • In Costa Calma vind je diverse restaurants waar je heerlijk kunt eten.
  • Er zijn in deze plaats meer nuttige voorzieningen voor toeristen te vinden, zoals winkels en huisartsenposten.
  • Costa Calma ligt dicht bij een fraai natuurgebied, te weten Parque Natural Jandía. 
  • Costa Calma is een uitstekende uitvalsbasis voor andere uitstapjes en activiteiten die je op het eiland Fuerteventura kunt ondernemen.

Op welke manieren kun je op Fuerteventura komen?

De veruit meest logische manier om op Fuerteventura terecht te komen is door het vliegtuig te nemen. Vanuit Nederland vlieg je hier iets meer dan vier uur over. Het kan zijn dat je een directe vlucht kunt boeken, maar het is ook mogelijk dat je eerst naar een ander Canarisch Eiland vliegt en van daaruit door naar Fuerteventura. Met de boot naar Fuerteventura kan ook, maar hier doe je beduidend langer over. Je zult dan bovendien eerst in bijvoorbeeld Cádiz of Huelva moeten geraken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *