Geweldige groepsaccommodatie in Overijssel

Op zoek naar een gezellige groepsaccommodatie in Overijssel? Dan is de gastenboerderij aan de rand van de Holterberg, tegen de Sallandse Heuvelrug aan en op de grens tussen Overijssel en Gelderland zeker het overwegen waard! Deze boerderij biedt ruimte voor 8 – 30 personen en is van alle gemakken voorzien. De omgeving is echt prachtig en wandelen en fietsen behoren zeker tot de mogelijkheden als je hier met vrienden of familie verblijft.

Wat is er te doen in de omgeving

De groepsaccommodatie in Overijssel is gunstig gelegen als je de Hanzesteden Zutphen en Deventer wilt bezoeken. Hier kun je winkelen of een gezellig drankje doen in de sfeervolle binnenstad. Verder zijn er ook regelmatig streekmarkten en braderieën die echt een bezoekje waard zijn als je van lokale producten houdt. Als je liever de natuur opzoekt, dan kun je ook in de directe omgeving uren wandelen, mountainbiken of fietsen en genieten van de prachtige natuur. Er zijn verschillende routes die je kunt volgen en sommige routes zijn bijvoorbeeld speciaal bedoeld om bijzondere vogels te spotten. Ook zijn er routes die relatief kort zijn (ongeveer drie tot vijf kilometer) als je van plan bent om met jonge kinderen de hort op te gaan.

Even terugtrekken en ontspannen

Heb je even genoeg van wandelen en wil je gewoon uitrusten? Ook dat kan prima in deze groepsaccommodatie in Overijssel. Er is namelijk ook een hottub en sauna aanwezig op de boerderij waar je lekker kunt relaxen. En als je honger gekregen hebt, dan maak je een maaltijd klaar in de uitgebreide luxe keuken. Er is daarnaast ook een ruime overkapping met barbecue aanwezig. Je hoeft zelfs geen boodschappen te doen als je daar geen zin in hebt, want de boerderij biedt ook een boodschappenservice en cateringservice aan, compleet met luxe barbecue-pakket. Verder is er een vuurplaats aanwezig waar je ‘s avonds lekker marshmallows kunt roosteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *