Ideaal voor complete gezinnen

overnachten in Venlo bij Maashof

Of je nu alleen bent of met het hele gezin, overnachten in Venlo bij Maashof is geschikt voor iedereen. Wil je een luxe kamer of hecht je niet heel veel waarde aan comfort tijdens je weekendje weg? De comfort kamer is een eenvoudige kamer, maar toch van alles voorzien wat je nodig hebt tijdens je verblijf. Wil je echt verwend worden dan is DeLuxe kamer iets voor jou. Kom je met een compleet gezien dan zijn er de drie en vierpersoonskamers waar je lekker ruim kunt overnachten.

overnachten in Venlo bij Maashof

Heerlijk eten in het restaurant van het hotel

Ga je een weekend of misschien wel langer overnachten in Venlo bij Maashof wil je natuurlijk ook inwendig verwend worden met een heerlijk ontbijt en diner. In het restaurant van het hotel kunnen zowel volwassenen en kinderen terecht voor een lunch en diner. Maar kom je in de avond thuis van een leuk evenement dan is het ook mogelijk een lekkere borrel te drinken om de dag perfect af te sluiten. Het eten is zeer betaalbaar, het prachtige uitzicht maakt de maaltijd nog lekkerder.

overnachten in Venlo bij Maashof

Leuke activiteiten te doen

Tijdens je weekend weg in Venlo is er meer dan voldoende te doen, maak een prachtige wandeling in de omgeving of trek er lekker met de fiets op uit. Hotel Maashof is gelegen op een perfecte plek om ook heerlijk te winkelen in Venlo, blijf je liever bij het hotel dan kun je ook vissen in de forellenvijver bij het hotel. Maar ook handboogschieten behoort tot de mogelijkheden. Zoals je ziet is er meer dan voldoende te doen als je er een weekend op uit trekt.