Geen categorie

Leuke dingen om jezelf op te trakteren

Het leven kan af en toe best wel een lastig zijn, en dan is het belangrijk dat je ook aan jezelf blijft denken. En een goede manier om dat te doen, is om jezelf af en toe even te verwennen. Het kan namelijk helemaal geen kwaad om soms wat geld uit te geven aan iets waar jij gelukkig van wordt. Het is goed voor je humeur, en dat is een cadeautje aan iedereen. En natuurlijk is het soms lastig om jezelf te overtuigen dat je een cadeautje verdient, maar zolang je gewoon van jezelf weet dat je hard genoeg gewerkt hebt, of net door iets zwaars ben heengegaan, verdien je het. Niet alleen dan trouwens, self care is ook heel belangrijk als je wel goed in je vel zit. Maar wat zijn nou wat leuke dingen waar jij jezelf op kan trakteren?

Lekker snel internet

We gebruiken allemaal ontzettend veel internet tegenwoordig. Als je thuis bent wil je gewoon even lekker netflix kijken, of even videobellen met je vrienden, misschien een game of 2 spelen. En voor al deze dingen gebruik je internet. Natuurlijk gebruik je voor het ene ding wat meer internet dan voor de rest. Vooral als je van gamen houdt is goed internet best wel belangrijk. En het beste internet wat jij kan krijgen is glasvezel internet. Met glasvezel internet is je internet nog een flink stuk sneller dan het beste wat je tegenwoordig kan krijgen. Het enige probleem is dat je het nog niet in elk gebied kan krijgen, maar over het algemeen zal het in Nederland geen probleem zijn. Tevens is het niet alleen maar een traktatie, maar ook gewoon een goede investering!

Een nieuw apparaat

Dit is lastig te zeggen voor iedereen, aangezien iets anders prefereert. Maar met apparaat bedoel ik iets als een mobiel, tv of zelfs computer. Aangezien we al deze dingen ontzettend vaak gebruiken, is het af en toe wel handig om het te vervangen. Het probleem is dat het best wel duur is om te doen, dus daarom lastig te verantwoorden tegenover je zelf. Een goed cadeautje dus. En net zoals bij het internet moet je het vooral zien als een investering. Als je bijvoorbeeld veel werkt, is een snelle computer best wel handig om te hebben. Maar ook goed kunnen relaxen is een investering, aangezien dit je productiviteit omhoog haalt. Dus als self care niet genoeg reden voor je is, laat dan de investering een goed genoeg reden voor je zijn. Je verdient het!