Mondkapjes online bestellen

Op mondkapjes.be kun je snel en eenvoudig diverse soorten mondkapjes bestellen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prints en kleuren. Ook diverse merken verkopen hun eigen mondkapje. Het is een echt fashion item. Daarnaast heb je nog verschillende gradaties in bescherming. Vanaf graad 3 noemen wij de mondkapjes dan ook medisch. Voor mensen met een kwetsbare gezondheid raden we een medisch mondkapje aan. Voor andere mensen volstaat een normaal ffp2 mondmasker al. Daarnaast zou je ook nog andere middelen kunnen kopen ter bescherming. Denk hierbij aan de blauwe nitril handschoen bijvoorbeeld. Samen kunnen wij iedereen beschermen tegen corona besmettingen.

Thuis testen op corona

Je kunt op verschillende manier jezelf thuis testen. Een van de mogelijkheden is een speekseltest kopen. Dit is een snelle manier waarmee je in slechts 10 tot 15 minuten een uitslag hebt. Deze test biedt al 1 dag voordat je corona klachten zou krijgen een positief resultaat. Het is dus een precieze manier van meten. In de meeste gevallen komen de eerste klachten in 4 – 12 dagen. Wanneer je twijfelt is het altijd verstandig om 4 a 5 dagen te wachten. Zo weet je zeker dat je de test niet voor niets koopt. Alle testen in onze webshop voldoen aan de Europese voorwaarden. Het resultaat wat gemeten wordt is dus ook goedgekeurd.

Maatregelen nemen om corona te voorkomen

Om corona te voorkomen kun je verschillende maatregelen nemen. Een van deze maatregelen is het dragen van een mondkapje. Dit filtert namelijk de virusdeeltjes uit de lucht. Ventilatie is ook heel belangrijk om te zorgen dat het virus zich niet verplaatst. Idealiter heb je hier een luchtvochtigheidsgraad van 40% of meer voor nodig. Daarnaast kun je op drukke locaties of flexplekken spatschermen plaatsen. Ook zou je ervoor kunnen kiezen om blauwe nitril handschoenen te dragen. Zo kom je nooit in aanraking met voorwerpen die een ander aangeraakt heeft. Als laatste is desinfectie een middel wat door veel bedrijven beschikbaar wordt gesteld. Gebruik dit voor je aan de slag gaat en nadat je je werk verlaat. Dit heeft namelijk het beste resultaat om je te beschermen tegen corona.

Welke symptomen kun je herkennen?

Het meest herkenbaar symptoom van corona is dat je verkouden bent. Gevolgd door griepverschijnselen zoals koorts, buikpijn en niet lekker zijn. Maar ook geur en smaak verlies is een van de herkenbare symptomen. En extreme vermoeidheid is ook iets wat we steeds meer zien bij mensen die corona hebben. Ook een simpele hoofdpijn of misselijkheid kan al wijzen op een besmetting. Daarom is het verstandig om je bij twijfel te laten testen. Je hebt de resultaten al binnen 1 uur tijd. En dan weet je ook of je actie moet ondernemen of niet. Dit geeft jezelf meer rust en zo zul je ook sneller kunnen herstellen. Ben je positief dan zijn de artsen er ook op tijd bij. En dit resulteert in een betere slagingskans van een behandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *